sarisen91

Alla inlägg den 21 maj 2012

Av Sara S - 21 maj 2012 22:13

Hej hej, 


Jag har spenderat stora delar av eftermiddagen framför tv, eller ute på balkongen och inte gjort något nyttigt alls. 

Och jag blir ju helt knäpp på alla viktprogram, reklamer om vikt både i tidningar och på tv:en. 


Jag har verkligen inte den perfekta kroppen nej, visst jag skulle vilja gå ner några kilon, ja.. Men jag har inte varit missnöjd egentligen förren nu. Men jag tror att det till stor del är att man blir påverkad av omgivningen. Jag har massor av familj, släkt och vänner som jag älskar att umgås med men alla samtal slutar på något sätt alltid i vad man äter, hur man tränar, hur man ser ut, hur kläder sitter...och så vidare. (inga hintar eller fingrar pekta mot någon alls) men jag tror att det är till stor del därför jag fått en annan syn på mig själv, sen spelar naturligtvis tv:en, reklam och vad man ser andra människor göra i sin omgivning, roll. 


Jag märker själv på att jag börjar kolla om folk har mage, stor rumpa m.m och att jag komenterar att människor jag ser på stan skulle behöva gå ner i vikt med dem jag umgås med. Jag har även fått för mig att folk tittar på mig och ser mig som en tjockis då jag inte har världens plattaste mage precis, även fast de kanske inte alls är mig de kollar på. 


Och egentligen är det bara dumt att säga att jag är en tjockis för jag har garanterat många kilon kvar tills jag är det! Detsamma gäller för många av mina vänner men även många kära släktingar som alltid klagar på att de är tjocka. Jag tycker verkligen att det är dumt att säga så, det är inte bara dig själv du trycker ner utan många andra runt omkring plus att det kan bli att man får en skev bild på sig själv och hur kroppen ska vara. Försök att antingen acceptera och gilla din kropp som den är eller prata med ett proffs om vad som är lämpigt för dig att göra så du kan må bättre. 


Gillar du inte kärleks hantagen, din putmage, rumpan som gör att tröjorna sitter uppe eller vad det nu är du inte gillar. Gör något åt det, hitta en vän du kan diskutera träning, vikt, kost m.m med och håll det för er själva. Engagera inte hela världen och få andra att må sämre som faktiskt mår bra med sin kropp oavsett storlek. 




Ja jag vet inte riktigt hur detta inlägg blev och om du förstod min poäng, men nu går jag och lägger mig så får vi se om jag ändrar något som kan misstolkas helt fel. :) Älska din kropp som Gud har skapat dig och sov gott med vetskapen om att han inte vill ha dig på något annat sätt! :) 


Kram Sara! 

Av Sara S - 21 maj 2012 07:57

Hej hej! 


Varken måndag eller tisdag var särskilt intressanta, Var i skolan och hade föreläsningar plus att jag pluggat en massa av kapitel i olika böcker och städat lägenheten.


I onsdags så åkte jag till skolan för att öva in en skuggteater som vi fått i uppgift att göra på dramat. Var i skolan hela dagen för detta och redovisade sedan på eftermiddagen. Åkte sen till min efterlängtade Oscar! :) 


Denna kristi himmelfärds helg spenderades tillsammans med Oscar, hans mamma och två av hans bröder med barn och ena frun. :) Deras barn är mellan 1-2 år så det har verkligen varit fullt ös hela helgen, men oj vad mysiga dem är! 

Jag har fått övningsköra väldigt mycket i helgen vilket så klart varit väldigt roligt. :D Jag gillar ju att köra bil så förhoppningsvis till hösten så kan jag ta mitt körkort. :) 


Oscar och jag har även öppnat upp ett sparkonto så nu kan vi seriöst börja med sparande till både det ena och det andra som vi vill ha. :) Känns väldigt skönt faktiskt och roligt! :) 


Ja det var nog min helg det. :) kommer inte på något mer och nu springer klockan iväg ska strax gå till bussen. 


Åh, Vill bara passa på att Gratta min ingifta Farbror Robert som fyller jämt idag! GRATTIS!!! :D


Ha en underbar dag, det tänker jag ha!

Kram Sara

Presentation


Hej! Välkommen hit! Läs och njut eller låt blir, Valet är ditt! :)

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards